Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, і яка запала в душу покійному нині Х'ю Хефнеру, не втомлюється радувати шанувальників спокусливими експериментами і еротичними фотосесіями. У своєму Instagram зіркова красуня часто публікує відверті знімки, і цей раз не став винятком.

Читайте Знай в Google News!

Даша Астаф'єва виклала кадри з нової фотосесії, на яких вона відображена в кімнаті-бібліотеці. На тлі книг, які акуратно стоять на полицях, Даша позує в сірому брючному костюм, поступово звільняючись від одягу.

Якщо на перших двох фото Астаф'єва лише частково оголює верхню частину тіла, то на останньому кадрі співачка стоїть практично топлес при цьому демонструючи струнку ніжку в еротичних панчохах та поясі.

Сексуальність на фото зашкалює, а на оголене тіло Астаф'євої, схоже, дивляться не лише фоловери, а й класики зі своїх книжок.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"П'ятницю прийнято проводити в хорошій компанії... Добрий вечір", - підписала фото Даша, маючи, вочевидь, на увазі саме письменників.

"Титул бібліотекаря року - ваш", - жартівливо відповів їй один із фоловерів.

Фоловери закидали Астаф'єву компліментами. Серед дописів є багато й іронічних.

бібліотеці з таким зберігачем Бунін, Єсенін, Блок ... мабуть не читаються",

"Це типу мистецтво?",

"Яка красива шафа!"- жартують підписники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Даша Астаф'єва показала спокусливі знімки з нової фотосесії

Як повідомляв портал Знай.ua, спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.

Також Знай.ua писав, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.