Депутат Михайло Добкін продовжує свою політичну діяльність, незважаючи на всі скандали, пов'язані з його персоною. Поки Добкін знаходиться у Києві, його родина залишилася в Харкові – місті, де раніше нардеп був мером.

Донька Михайла Алла Добкіна веде активну діяльність в соціальних мережах. Алла вже заміжня і має дитину, вона нібито займається благодійністю, має власну картинну галерею, а також пропагує здоровий спосіб життя.

Нещодавно Алла опублікувала на своїй сторінці в Instagram відео, яке не стосуються ні спорту, ні її благодійності. Як, зрештою, і більшість її фото та відео.

Алла, як і майже усі дівчата з татковими грошима, полюбляє салони краси, екзотичні острови та фото себе коханої. Вона ніяк не може налюбоватися собою, постійно постаючи перед камерою у відвертих позах.

Не стало винятком і нове відео доньки скандального нардепа.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Алла Добкіна постала на кадрах в басейні майже голою і "оргазмнула" на камеру.

" Це просто вибух гормонів", - написав один із фоловерів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал Знай.ua писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.