Мер'єм Узерлі – європейська і турецька актриса, що прославилася виконанням головної ролі у рейтинговому проекті "Величне століття". Артистці вдалося настільки яскраво втілити на екрані образ Хюррем-султан, що вже на наступний день після виходу серіалу вона прокинулася знаменитою. Зараз її знають і в Європі, і в країнах Азії, вона улюблена і на теренах пострадянського простору.

Читайте Знай в Google News!

За життям акторки її шанувальники уважно слідкують. На своїй сторінці в Instagram актриса часто ділиться різними цікавими знімками, чим неймовірно тішить своїх фанатів.

Так, напередодні 36-річна Мер'єм Узерлі буквально зачарувала своїх шанувальників новими фото.

На своїй сторінці в Instagram зірка "Величного століття" розмістила дві чорно-білі світлини, на яких позує біля озера в еротичній ажурній сукні.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На одному з фото Мер'єм поправляє зачіску, демонструючи тонкі зап'ястя і красиві вигини тіла. А на іншій світлині акторка оголила плечі і майже оголила груди. Еротично закинувши ногу на ногу Мер'єм залишила шанувальникам простір для фантазії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, героїня "Величного століття" зачарувала шанувальників сліпучою посмішкою

Як повідомляв портал Знай.ua, акторка Мер'єм Узерлі показала кокетливе фото з нової фотосесії

Також Знай.ua писав, Мер'єм Узерлі потішила шанувальників яскравими літніми фото