Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів публікаціями в Instagram.

Російська прима вже давно дістала всіх своїми нескінченними шпагатами, і своїми фото у безглуздому вбранні, а то і зовсім без нього. Через те, щр вона останнім часом постійно отримувала негативні відгуки в Instagram, Волочкова навіть відключила можливість коментувати свої пости, і спокійнісенько собі далі публікує фото та відео себе гарної і коханої.

Скандальна прима абсолютно не соромиться своєї зовнішності, що регулярно доводить фоловерам, публікуючи в мережі відверті напівголі фото. У той же час зірка російського балету не бентежиться і через явні недолік зовнішності.

Так, Волочкова постійно демонструє підписникам деформовані від нескінченного заняття балетом стопи.

Не стало винятком і останнє фото балерини. На знімку Анастасія Волочкова позує з відомим циркачем Гія Ерадзе, називаючи його своїм другом. Анастасія і Гія сидять, обнявшись, на сходах. Їхній одяг виглядає трохи дивно. Вони обоє закутані у пончо, при цьому Гія одягнутий у спортивні штани і кеди, а Волочкова - у лосинах і босоніж.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Російська прима спокійно демонтрує на камеру свої покручені ступні.

До слова, за один спектакль балерина може змінити не одну пару пуантів, оскільки якщо інтенсивність танцю передбачає часте використання саме носка пуантів, він швидко розм'якшується і стійкість опори ноги слабшає.

Балерини відчувають неймовірне навантаження на пальці і всю стопу ніг, саме тому те, що нам виглядає таим красивим і легким на сцені, в житті має зворотній, жахливий бік - покручені, знівечені ноги.

деформовані ноги Волочкової, фото: Instagram
деформовані ноги Волочкової, фото: Instagram

деформовані ноги Волочкової, фото: Instagram
деформовані ноги Волочкової, фото: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Волочкова розчепірилась в шпагаті на яхті, ледь не злетівши за борт

Як повідомляв портал Знай.ua, Волочкова подалася в бодібілдери на пуантах

Також Знай.ua писав, Волочкова показала рідкісний кадр з єдиною донькою