Українська і російська співачка Наташа Корольова виступає на великій сцені вже кілька десятиліть. У її творчості налічується більше десяти альбомів і в цьому році планується вихід ще одного, у зв'язку з цим були анонсований концерт в Московській області. За минулий рік Королева випустила альбом під назвою "Ягідка".

Читайте Знай в Google News!

У 2003 році жінка вступила у Всеросійську політичну партію "Єдина Росія", підтримувала Євромайдан в Україні і в підсумку, в 2016 році Службою безпеки України їй був заборонений в'їзд в країну протягом п'яти років.

Корольова, скріншот: Instagram
Корольова, скріншот: Instagram

Зараз вона опублікувала серію матеріалів у своєму акаунті Instagram. На фото Королева постає в блакитному піджаку під колір очей і робить акцент на бровах. Користувачі неоднозначно сприйняли подібний зовнішній вигляд знаменитості. "Та що б ви провалилися зі своїми бровами.... Живе Білорусь!", "Навіщо всіх робити однаковими? Наташа дуже красива від природи, навіщо з неї робити м", " який удас. Приберіть фото поки ніхто не увілел", " красуня! Але не розумію я ці кошлаті брови) " - описують своє враження шанувальники.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Холостяк" Добринін і Даша Квіткова одружилися вдруге - вже з весіллям. Микита Добринін-один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею, а незабаром і дружиною чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова.

Як повідомляв "Знай.ua", Кім Кардашьян після скандалів з Каньє Вестом знайшла волохате розраду

Знай.ua писав, що син Децла намагається прославитися на імені покійного батька: юніор в репі.