Відома українська співачка Аліна Гросу, яка минулого року вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова та відгуляла розкішне весілля в Італії, часто ділиться з фанатами в соцмережі Instagram яскравими моментами з життя.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу зіркова красуня порадувала шанувальників милим фото в романтичному образі – білосніжному подовженому жакеті та брюках. Її волосся розпущене і укладене на одну сторону.

У підписі до знімку Аліна зізналася, що знайшла в Києві місце, в якому відчуває себе спокійно і затишно. При цьому назвою закладу співачка ділитися не захотіла.

"Знайшла в Києві ідеально затишне для себе місце...де мені спокійно🙌 затишно💫 і добре...❤️ ділитися не буду))) планую там періодично ховатися і тікати в себе для натхнення😊 😊 😊 а у вас є такі місця?)))" - поцікавилася Гросу у підписників.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ви дуже красива😘", "Шикарна🔥", "Неймовірна", "У ваших очах так багато не сказаного", - написали в коментарях під постом шанувальники артистки.

    Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

    Нагадавши, Аліна Гросу похвалилася трюком на зйомках без дублера: "А ви б хотіли?".

    Як повідомляв портал Знай.uа, Аліна Гросу з екстремальним декольте зізналася, що таїла рік.

    Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу показала "охоронців", яких до неї приставив чоловік :"Коханий ревнує".