Одна з наймолодших учасниць третього сезону реаліті "Топ-модель по-українськи" Наташа Масловська встигла не тільки відшукати молодого чоловіка за час карантину, проте і переїхати до коханого в інше місто. Дівчина вразила підписників в Instagram, виклавши в мережу романтичні знімки з хлопцем. Про це повідомили на сайті "Новий канал".

Багато людей спочатку подумали, що це лише чергова робоча фотосесія моделі, проте Наташа розвіяла всі сумніви коротким підписом "Любіть" з серцем. Дівчина щиро повідала про свої відносини і зізналася, що все розвивається невимовно стрімко.

Читайте Знай в Google News!

Дівчина повідомила: "Мого хлопця звати Влад, разом ми майже 4 місяці. Познайомилися випадково через Tik Tok. Я побачила в рекомендаціях його відео і підписалася, паралельно скинувши подругам посилання на нього з коментарями "який гарний хлопчик". Влад відразу ж на мене підписався у відповідь, так ми і почали спілкуватися. Познайомилися, до речі, 1-го квітня! Ось такий ось у нас першоквітневий жарт вийшов".

Наташа Масловська, скріншот: Youtube
Наташа Масловська, скріншот: Youtube

Наташа дозволила собі и зовсім переїхаті до хлопця до столиці України, так як їх відносини розвиваються дуже швидко. Наташа Масловська доповнила: "Мій Влада з Києва, але через два тижні він вже був у мене в Харкові J. Так і підкорив! А потім я фактично відразу переїхала до нього жити... Так, в 18 років. Мама, до речі, мене спокійно відпустила, бо Влад їй сподобався. А ось тато довго не погоджувався, але це тільки через те, що в Києві був жорсткий карантин".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Доречі, основна суперниця Наташі на проекті - Катя Чечеленко - теж з'їхалася з хлопцем досить рано, в 17 років. Ось уже майже рік вони живуть разом з коханим, і тільки через зйомки "Супер Топ-моделі по-українськи" в перший раз розлучилися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зовсім інша, - Настя Каменських позбулася грайливих кучериків, дружину Потапа не впізнати.

Як повідомляв "Знай.ua", поки діти в таборі, - Сніжана Бабкіна показала, як розважається з Сергієм лише в боді.

Знай.ua писав, модниці, вчіться, - юна дочка Полякової підкорила топ-10 своїх найгарячіших образів.