Детективний трилер "Принцип насолоди" - це новий 10-серійний фільм, створений у копродукції України, Польщі та Чехії. Його вже мали змогу побачити жителі Європи. Для українців прем'єра відбудеться на каналі 1+1 у понеділок, 17 серпня о 22:50.

Режисером фільму став поляк Даріуш Яблонський, у головних ролях з української сторони - Сергій Стрельников, Наталія Васько, Дар'я Плахтій, Станіслав Боклан.

Знай.ua відвідав допрем'єрний показ серіалу, на якому були присутні деякі актори та генпродюсер каналу 1+1, та дізнався, чим він може зацікавити глядача.

Сергій Стрельников, актор ("Принцип насолоди")
Сергій Стрельников, актор ("Принцип насолоди")

Виробництвом нового детективу займалася українська кінокомпанія Star Media за підтримки Міністерства культури України, польських Apple Film Production, "Canal +" і чеського телебачення.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зйомки в Україні проходили в Одесі та її околицях. Крім того, частина сцен знімалася у Варшаві та Празі.

Станіслав Боклан, кадр із трилеру "Принцип насолоди"
Станіслав Боклан, кадр із трилеру "Принцип насолоди"

За сюжетом на одеському пляжі знаходять оголене понівечене тіло молодої дівчини з відрізаною рукою. Ідентичні моторошні вбивства відбуваються у Варшаві та Празі.

Сергій Стрельников грає слідчого, який розслідує вбивство у Одесі. Польська акторка Малгожата Бучковська розслідує справу у Польщі, а актор Карел Роден - у Чехії. Згодом з'ясується, що ці загадкові вбивства пов'язані, тож слідчим доведеться працювати пліч-о-пліч, щоб зловити холоднокровного вбивцю.

Для тих, хто обожнює "Твін Пікс", "Мост" та інші схожі роботи, цей серіал сподобається в першу чергу за стилістикою, атмосферою та напругою, що буде зростати з кожною серією.

Як вважає Сергій Стрельников, серіал "Принцип насолоди" в чомусь нагадує нуарні фільми 30-40-х років в американському кінематографі.

"Мені здається, що серіал зі стилістикою нуарного детективу це така річ рідка. Мені імпонувало те, що у нас дуже багато ночі в картині. Це задає такого стилю цікавого", - сказав актор.

Сергій Стрельников, актор ("Принцип насолоди")
Сергій Стрельников, актор ("Принцип насолоди")

Його персонаж трохи нервовий, складний за характером. Вже з перших кадрів зрозуміло, що з ним щось не так.

"Мій персонаж - людина з тріщиною. У нього є бекграунд не дуже простий у житті. Він дуже любить свою роботу, він практично не спить, у нього безсоння, а чому? Це хай додумує глядач. Він живе примітивним життям: гантелі, горілка, бої без правил на комп'ютері. Це все, що його цікавить. Але він ще і барабанщик. Це досить цікавий персонаж", - пояснив Стрельников.

Для європейських каналів серіал відразу знімали англійською мовою. Як зізнався Сергій, йому довелося вчити напам'ять всі свої репліки.

"Я просто вивчив. Зараз вже думаю, що англійська у мене є, але тоді я просто зазубрив. Що найцікавіше, ці сцени пішли легше за все. Це мене здивувало і порадувало", - додав він.

Максим Кривицький, генеральний продюсер 1+1
Максим Кривицький, генеральний продюсер 1+1

Гендиректор 1+1 Максим Кривицький зазначив, що "Принцип насолоди" створений у незвичному для каналу жанрі детективного трилеру, проте він впевнений, що серіал може стати подією, і глядач його оцінить.

Дар'я Плахтій зіграла невелику роль журналістки в серіалі.

"Мені сподобалося працювати в цій команді, в такій зимовій холодній Одесі. Звикати теж не доводилося, тому що ми з одного майданчика з Сергієм одразу перешли на інший. Був цікавий досвід, що начебто партнер один, а історії зовсім різні", - розповіла Дар'я.

Дар'я Плахтій, акторка ("Принцип насолоди")
Дар'я Плахтій, акторка ("Принцип насолоди")

Дар'я мала на увазі те, що вона разом з Сергієм Стрельниковим знімалася в історичному фільмі "Довбуш", прем'єра якого відкладена на невизначений термін.

Також ролі у серіалі зіграли українські актори Наталія Васько, яку глядачі пам'ятають з фільмів "Крути 1918", "Гніздо горлиці" та серіалу "Кріпосна", Станіслав Боклан та інші.

Продюсерами трилеру виступили Влад Ряшин, Олексій Терентьєв, Ізабелла Войцик та Віолетта Камінська.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що Квартал 95 вирушив під Одесу знімати продовження серіалу "Папік".

Також повідомлялося, що Дар'я Петрожицька стане новою учасницею "Танців з зірками".

Ще Знай.uа писав, що Дар'я Петрожицька знайшла кохання на зйомках серіалу "Папік". Актриса познайомилася з молодою людиною в процесі зйомок. І ця зустріч змінила багато що.