Романтичне реаліті-шоу "Холостяк 9", героєм якого став Микита Добринін, давно закінчилося, і вся країна бачила, кого у фіналі вибрав холостий красень. І навіть попри звинувачення в піарі, пара залишилася разом, почала жити, а нещодавно навіть одружилася. Правда пишне торжество закоханим довелося перенести через карантин, але схоже його час настав, Даша показала в Instagram милі весільні фото, на яких позує разом з чоловіком, а в підписі до нього поділилася враженнями.

Читайте Знай в Google News!

"Всім доброго ранку, сім'я. Вчора був приголомшливий день, навіть не можу описати наскільки. Моє серце переповнене емоціями і теплотою. Знаєте, це таке відчуття, коли ти з самого дитинства мрієш весілля, як у принцеси і твоя мрія виповнюється в три рази краще. Я вдячна кожному, хто працював над нашим весіллям. Це близько 300 професійних людей. Все не просто так, ці люди послані нам долею. Наступний пост подяки буде для них. Наприкінці вечора нам змонтували цілий фільм і показали всім гостям. У моїй голові було тільки: "Щооооооо!? Як вони встигли взагалі?». Спасибі кожному гостю, який знайшов час і приїхав розділити цей день з нами. Чужих не було. Ви всі - частина нас. Ми кожного неймовірно любимо. Спасибі моєму чоловікові, який кожну секунду мого життя огортає мене турботою і ніжністю, змушуючи розуміти, що я не «як у принцеси», а я і є «принцеса». Вчора всі зірки горіли на нас. Вчора і завжди", - розповіла Даша.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.