Відома українська телеведуча і головна героїня передачі "аферистів в мережах "на" Новому каналі " продовжує ділитися фотографіями і Відео зі свого літнього відпочинку з колишнім віце-прем'єром України і своїм нареченим Павелом Розенко. Раніше Олена-Христина Лебідь ділилася фотографіями з яхти, на якій відпочивала в обіймах іншої представниці жіночої статі, також їздила на Лемурійське озеро в Херсонську область.

Читайте Знай в Google News!

Зараз вона поділилася зі своїми шанувальниками фотографією в червоному купальнику на пляжі. Примітно те, що в руках вона тримає великий кавун, який назвала в підписі "м'ячем". "Покликали на пляжний волейбол-прийшла зі своїм м'ячем. Я нічого не забула?", написала вона під фото.

Олена-Христина Лебідь, скріншот: Instagram
Олена-Христина Лебідь, скріншот: Instagram

Користувачі вже за традицією залишають коментарі, в яких пророкують наступні висловлювання про зайву худорлявість телеведучої. Інші ж намагаються додатково жартувати: "після першого удару всі були ситі", "такий " м'яч", щоб головного суперника відразу вибити з гри? Геніально", "так би мовити їстівний м'ячик".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Кайфуй і думай про мене": Дантес опублікував пікантне відео... для чоловіків.

Як повідомляв "Знай.ua", при країни, три моторошних вбивства - українцям покажуть детективний трилер "Принцип задоволення"

Знай.ua писав, що Віктор Павлік не зміг оговтатися від загибелі сина: відео, яке неможливо дивитися без сліз. Український співак Віктор Павлік, чий син помер після тривалої боротьби з хворобою, поділився зворушливим відео з фотографіями з сімейного архіву.