Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася жити в Москву і до карантину активно гастролювала по російських містах, часто радує шанувальників яскравими фото в своєму Instagram. Цього разу зірка порадувала фанатів незвичайним знімком і анонсом, очевидно, нового кліпу на пісню "Твоей любимой".

Читайте Знай в Google News!

На новому фото Ані позує в цікавій локації з величезним написом назви її пісні. Перед камерою зірка з'явилася у вузьких чорних брюках і яскравій об'ємній блузі, цей наряд красиво підкреслив всі принади витонченої фігури. Волосся співачки зібране в недбалий пучок, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фотографії Лорак написала: "чекаєте? 😍 18/08/2020 #ТвоейЛюбимой". Фанати кинулися активно обговорювати новий образ зіркової красуні, засинаючи її компліментами в коментарях, деякі запитують актрису її рецепт молодості, адже виглядає вона просто приголомшливо. А інші почали обговорювати новий кліп співачки, і те що вона перестала співати українською мовою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.