Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає у складі групи "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу співачка виклала в мережу інтригуюче фото, на якому з'явилася в компанії нового партнера по "танцям з зірками" Дмитра Дікусара. Фанати вже в передчутті, вони впевнені, що ці двоє підірвуть танцпол.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку, знятому на пляжі, видно, що парочка танцює, мабуть, вони вирішили проводити репетиції не в залі, а на свіжому повітрі. На пляж Дмитро Дікусар прийшов у темних штанях і сорочці. А ось Слава відображена в момент виконання цікавого руху, на ній оригінальне сіру сукню. Волосся співачки розпущене, на обличчі легкий макіяж, вона не дивиться в камеру, прикривши очі. У підписі до фото Камінська залишила трепетний вірш українською мовою. Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зоряної красуні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.