Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська стане учасницею нового сезону "Танці з зірками". Вона стане черговою зоряною учасницею проекту. Раніше стало відомо про участь фронтвумен групи The Hardkiss Юлії Саніної.

Слава Камінська вже брала участь у другому сезоні оновленого проекту "Танці з зірками". Проте їй так і не вдалося вийти на паркеті зі своїм партнером Ігорем Кузьменко - під час репетицій зірка травмувала спину. Тому цей сезон стане для Слави другим шансом підкорити зоряний паркет.

Співачка вирішила розповісти про це фанатам яскравим відео, де вона приходить за порадою до ворожки щодо участі в шоу. Ворожка радить співачці прийняти виклик і навіть повідомляє, що вона зможе зустріти свою любов в шоу.

Співачка отримує в подарунок танцювальне сукню і взуття, яка повинна захистити її від усіх неприємностей на паркеті і здобути перемогу. У наступному кадрі солістка групи "Неангели" повідомляє, що приймає виклик від Юлії Саніної і передає його Дмитру Танковичу.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Свою участь у новому сезоні шоу "Танці з зірками" співачка Слава Камінська прокоментувала так:

"Моя мета на проекті - повірити в себе і навчитися транслювати почуття мовою танцю. Я не плекаю надмірних амбіцій, просто хочу сповна насолодитися цим часом і подарувати глядачеві трохи магії на паркеті ".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Слава Камінська пішла на радикальні зміни, "руденьку" не дізнатися.

Як повідомляв Знай. ua, Слава Камінська без сорому розкрила всю таємницю попадання в "Неангели".

Також Знай. ua писав, що "посиневшая" Слава Камінська не змогла стримати себе.