Молодшій сестрі української співачки Світлани Лободи виповнилося 28 років. З цього приводу 37-річна зірка привітала дорогу серцю родичку публікацією в Instagram. На фото можна побачити, що дівчина зовсім не поступається красою знаменитості.

Читайте Знай в Google News!

"С Днём Рождения, моя сестрёнка❤️

Будь счастлива!

Я всегда рядом 😇", - написала старша сестра.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У привітальній публікації Світлана також розмістила фото з Ксенією. на знімку жінки тримаються за руки. Світлана одягнена в короткі джинсові шорти і топ-корсет. На Ксенії дизайнерська сукня золотого кольору довжиною до підлоги і з довгим розрізом майже до стегна. На обох членкинях родини Лободи босоніжки на високих підборах.

Ксюша Лобода все частіше привертає увагу ЗМІ. Так, не так давно дівчина виставила пікантний кадр відпочинку в заміському будинку. Ксенія приміряла бікіні тілесного кольору, ніжачись під сонечком в басейні на надувному пончику і засвітивши струнку фігуру. При цьому за допомогою дрона жінка провела екскурсію по їх з чоловіком ділянці з висоти пташиного польоту.

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.