Мікеле Морроне-зірка серіалів і кіно, співак і фотомодель, родом з Італії. Він став знаменитий і обожнюваний фанатами у всьому світі після того, як знявся в польському аналогу "50 Відтінків Сірого". У цьому фільмі Мікеле розкрився повністю і показав, на що здатний — неймовірна Акторська харизма в поєднанні з яскравою зовнішністю стали для Морроне безпрограшним козирем.

Як абсолютна більшість публічних персон, Морроне веде свій аккаунт в Instagram, в якому ділиться своїми фото. Від побаченого, у фанаток паморочиться голова-ідеальне тіло, пронизливий погляд, скульптурні риси обличчя — не розплавитися неможливо. Як і відвести погляд від красеня, до речі.

Свіжа фотографія Мікеле не стала винятком.

Фото виконано в класичному чб. Мікеле уважно і трохи тривожно, жарко, але жалібно і пильно дивиться в камеру. На ньому-розстебнута чорна сорочка, яка оголює волосся на його грудях. Між брів у Морроне лежить задумлива зморшка. Шанувальниці в коментарях обсипали компліментами мужній образ актора. Йому писали, що він просто диявольськи красивий, і що встояти перед таким спокусливим чоловіком неможливо.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Into my soul", - лаконічно підписав свій знімок актор, що в перекладі з англійської буде"в моїй душі". Чи дійсно в душі у Мікеле все таке серйозне і чорно-біле, ми ніколи не дізнаємося. Адже артисти схильні щодня приміряти на себе різні ролі і образи. А бути собою і" світити " свою душу в мережі - потрібна сміливість.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, спекотний Мікеле Морроне роздягнувся майже повністю, Сонце пестить рельєфні м'язи.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що зірка польських "50 Відтінків Сірого" Мікеле Морроне розтанув від відеочату з веселою дівчиськом.