Ляйсан Утяшева, дружина резидента телевізійного гумористичного шоу "Comedy Club". займається активним веденням сторінок в соціальних мережах. Будучи колишньою гімнасткою, зі своїми передплатниками вона ділиться онлайн-тренуваннями. Також телеведуча і мати двох дітей дає поради по харчуванню і відкриває завісу особистого життя.

Читайте Знай в Google News!

Так, в Instagram Ляйсан є відео, яке зняли під час відпочинку в рідному селищі знаменитості. Прогулюючись по полю в модних джинсах, майці, кросівках і стильній Панамі, Утяшева знайшла старе дерево, дивом вціліле після удару блискавки. Пізніше молода жінка вирішила закарбувати себе і фірмовий шпагат біля місцевої пам'ятки. Ляйсан, високо піднявши ногу, з радістю позувала на камеру.

У коментарях люди описують своє захоплення через те, що дівчина пам'ятає про свої рідні краї, і дідуся, який з'явився в кадрі. "Приємно, коли такі публічні люди показують своїх рідних, свої села, рідні місця. Розумничка, ми теж з Башкирії, благоварський район, і УФА", "ось вона-красуня Башкирії" - пишуть вони.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Через це згадується ще одна любителька шпагатів. Зараз Анастасія Волочкова досить часто публікує недоречні фотографії, де вона розсовує ноги.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Леся Нікітюк знайшла друга своєму Рафіку: "Бубусьоныш теж хоче"

Як повідомляв "Знай.ua", колишня Козловського Раміна заговорила про мерські амбіції: "Не красти?"

Знай.ua писав, що Кайлі Дженнер натягнула яскраве бікіні на соковиті булочки: "я знову…"