Українська співачка Світлана Тарабарова почала кар'єру з 2008 року, коли стала учасницею "Фабрики зірок" і використовувала під псевдонімом ім'я Аліса. Вона посіла друге місце на проекті, що дозволило вспоследствии стати учасницею нової жіночої групи Real O, в якій дівчина пробула чотири роки.

Читайте Знай в Google News!

2012 рік став початком сольної кар'єри дівчини і відмови від псевдоніма на догоду своєму справжньому імені. За 8 років встигла випустити три альбоми і познайомитися з Олексієм Бондарем, який згодом стане її чоловіком, батьком її сина Івана і майбутньої дитини. Тарабарова Зараз на 9 місяці вагітності і часто проявляє активність в Instagram, публікуючи знімки і перебуваючи в положенні.

Тарабарова, скріншот: Instagram
Тарабарова, скріншот: Instagram

Нову серію знімків вона підписала:"30 тис ваших ❤️ до кінця дня під цим фото і я покажу вам (в наступному відео), як на 9 місяці можна танцювати ніжно, як балерина". Вона зображена в красивому, легкому білому платті з поясом-мотузкою на животі. У коментарях користувачі описують готовність до відео з танцями від вагітної знаменитості.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишня Козловського Раміна несподівано заговорила про мерські амбіції: "Не красти?". В цей раз дівчина опублікувала спекотне фото з відпочинку, на якому з'явилася в незвичайному образі на прогулянці.

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських показала, як коротає карантинні дні з Потапом:"кожен раз як вперше".

Знай.ua писав, пристрасний Мікеле Морроне показав темну сторону своєї душі, фанатки шарахнулися - " диявольськи красивий.