Зірка "Лісапетного батальйона" Наталя Фаліон похвалилася своїм врожаєм, який вона змогла виростити цього року. Жінка пишається своїми успіхами й стверджує, що їй вдалося взяти нові висоти.

Читайте Знай в Google News!

Відповідне відео було розміщене на сторінці гурту на сайті YouTube.

У кадрі можна побачити саму Фаліон. З її плечей звисають оберемки цибулі, у ніг стоять відра з городиною.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

“Не могла стриматися, щоб отак… з таким врожаєм не зробити публікацію. Бачте, карантин мені віддячив. У мене ще ніколи такої цибулі не було. Може вона у всіх така цього року, але я тішусь, бо вона моя. От зібрала помідори, кабачки, це тільки маленька доля того, що я встигла виростити. І все це треба переробити, а я неймовірно радію. Радію, тому що земля віддачу дала, є результати того труда, який було прикладено навесні. От я робила публікацію, показувала який тільки той город починала садити. Потім як він ріс, а це він вже дає свої плоди. Кожна хазяйка мене зрозуміє, тому що, якщо ти посадив і зібрав отакий врожай, значить, ти правильна людина. Значить земля тебе любить і дарує тобі свої плоди. Я бажаю всім господиням радіти-радіти-радіти, бачучи свою працю, результат своєї праці. Нехай вам родить земля щорік, щоби ви отримали від того велике задоволення. Ну, а я така сьогодні щаслива і ділюся своїм щастям зі всіма своїми шанувальниками", - сказала радісна жінка.

Лісапетний Батальйон, скріншот: YouTube
Лісапетний Батальйон, скріншот: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Лісапєтний батальйон" порадував українців новим хітом, всім кумам - танцювати.

Як повідомляв Знай.uа "Лісапєтний батальйон" підірвав мережу "вірусним" хітом, українців врятують консерви - відео.

Знай.uа писав, Лісапєтний батальйон знайшов ліки від нудьги на карантині - перегар чоловіка і "вакцина".