16 серпня американській співачці Мадонні виповнилося 62 роки. Відсвяткувати день народження суперзірка вирішила на Ямайці, цілком занурившися у атмосферу свята. Допомогли їй у цьому хороша компанія, ямайський ром і канабіс.

Читайте Знай в Google News!

Фотосесією святкування королева поп-музики поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

На одному зі знімків Мадонна п'є коктейль — сподіваємося, зі славетним ямайським ромом, оскільки це було б виявом пошани місцевій гастрономічній культурі. На іншому зірка тримає в руках тарілку з суцвіттями марихуани і папером для самокруток, а в її зубах — "косяк" з ганжою.

Ганжа — це місцева ямайська назва канабісу (яка звідти поширилась по всьому світу), психоактивної речовини, яка відіграє дуже важливу роль в місцевій культурі - наприклад, вона асоціюється з реггі-музикою і дабом, а також релігійним рухом растафаріантва. Але варто зазначити, що ще недавно Мадонну могло б очікувати кримінальне покарання. Однак у 2015 році зберігання до 57 грамів канабісу було декриміналізовано.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Нескінченні дієти і навантаження відгукнулися: що залишилося від колись приголомшливої Мадонни.

Як повідомляв портал Знай.ua, Відома співачка передбачила коронавірус задовго до пандемії, як таке можливо.

Також портал Знай.uа писав, що дочка культової американської співачки Мадонни, 22-річна Лурдес Леон стала обличчям нової колекції, яку Жан-Поль Готьє створив спільно з відомим молодіжним брендом Supreme.