Судді популярного українського реаліті про моделінг Соня Плакидюк, Сергій Нікітюк та Алла Костромічова оголосили дату довгоочікуваної прем'єри "Супер Топ-модель по-українськи".

Читайте Знай в Google News!

Про це модні експерти розповіли у відеозверненні, опублікованому на сторінці Костромічової в Instagram в понеділок, 17 серпня.

Варто відзначити, що в кадрі вони позують у святкових вбраннях: Соня і Алла у вечірніх чорних сукнях і з красивими зачісками, а Сергій у костюмі та жовтій сорочці без коміра.

"Тепер офіційно! Прем'єра СТМПУ 16 жовтня о 19:00! Чекаєте?" - підписала короткий ролик супермодель.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

До слова, всього за декілька годин публікація набрала близько 65 тисяч переглядів і безліч захоплених коментарів про майбутній Суперсезон.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, почалися зйомки головного модного проекту Нового каналу, в якому за перемогу змагатимуться моделі-випускниці "Супермоделі по-українськи" і "Топ-моделі по-українськи". Вже цієї осені глядачі побачать, хто з учасниць повернеться з тріумфом, а хто розпрощається з мрією.

Як повідомляв портал Знай.uа, Соня Плакидюк розповіла, які сюрпризи підготував Суперсезон "Топ-модель по-українськи".

Також портал Знай.uа писав, що учасниця першого сезону ТМПУ (Новий канал) Ліза Доронько обіцяла привести себе у форму до Суперсезону і стримала своє слово.