Популярна українська телеведуча і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", часто тішить шанувальників постами в своєму Instagram. Нещодавно дівчина вляпалася в скандал через свої висловлювання з приводу домашнього насильства, але, схоже, пристрасті вщухли, і вона повернулася до звичного життя, роботи і яскравих постів у соцмережі.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу знаменита красуня показала миле відео зі своїм маленьким сином Мішею, якого вона називає "ведмедиком". Регіна похвалилася підписникам, що малюк вже навчився говорити "чарівні слова".

"Я не можу натішитися і дуже хочу поділитися з вами цим щастям. Ведмежа вже говорить чарівні слова ️🧚‍♂️😃😃😃 (#спасибі, #будь ласка)! Чого не зробиш за печиво 🍪🙈😆 Неймовірно кумедний вік 1,8, кожен день нові "перли")" - написала Тодоренко.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Варто відзначити, що буквально за декілька годин публікація набрала майже півмільйона переглядів і безліч захоплених коментарів.

"Милаха ❤️", "Чарівний малюк🌷", "На тата дуже схожий 🙂", "Прекрасний вік👍" - коментують користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, чоловік Регіни Тодоренко Влад Топалов показав фото з сином і отримав несподівану реакцію.

Як повідомляв портал Знай.uа, Регіна Тодоренко зізналася, як перетворилася на "нечесану і змучену".

Також портал Знай.uа писав, як Регіна Тодоренко виховує дитину: "Наші методи – минуле століття".