Голлівудські актори Дженніфер Еністон і Бред Пітт візьмуть участь у проекті і перетнуться на одному знімальному майданчику. Вони стануть учасниками живих читань комедії 1982 року "швидкі зміни в школі Ріджмонт-Хай".

Читайте Знай в Google News!

На даний момент немає інформації про те, які ролі будуть виконувати актори і в яких саме сценах фанати зможуть побачити їх разом. Проте шанувальники дуже чекають цієї події і воз'єднання давніх коханців, хоча б на одній сцені.

Бред і Дженніфер на знімальному майданчику зустрінуться вперше за 19 років. Колишні кохані до цього з'являлися разом тільки в 2001 році в одному з епізодів серіалу "Друзі".

фото Getty Images
Дженніфер Еністон і Бред Пітт // фото Getty Images

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Читання відбудеться 20 серпня на Facebook Live і TikTok.

У мережі ходять чутки про Дженніфер Еністон і Бреда Пітта. Фани очікують навіть не офіційних заяв про роман, а відразу новин про весілля зірок. За інформацією таблоїду InTouch, який посилається на надійного інсайдера з оточення акторів, Пітт зробив колишній дружині пропозицію. А Еністон з радістю прийняла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зірки серіалу" Друзі " зробили фанам безвідмовну пропозицію.

Як повідомляв Знай. ua, мати шістьох Анджеліна Джолі стурбована майбутнім своїх дітей.

Також Знай. ua писав, що зірка серіалу" Друзі " Дженіфер Еністон заради ревнощів Пітта почала фліртувати з колишнім.