Відомий український телеведучий Володимир Остапчук, який нещодавно розлучився з дружиною після 12 років шлюбу, часто радує фоловерів яскравими публікаціями на своїй сторінці в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що вже кілька місяців, як у Остапчука з'явилася нова кохана Христина і він з радістю ділиться кадрами зі своєї любовної історії з фанатами. На цей раз сама дівчина показала, як її порадував дорогим подарунком ведучий. Він купив їй автомобіль.

" так.... я сама в шоці! Ну а тепер коротко розповім як все було! Якось в середу, отримую смс від коханого з текстом: "нічого не плануй в п'ятницю до обіду, ти мені потрібна!"я підозрювала, але все ж... Ми поїхали снідати в красивий ресторан, так неспішно сиділи і він сказав, що просто хотів разом провести ранок, думаю " хм..."! Але потім, щось пішло не так!",- стверджує дівчина.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Христина зізнається, що Остапчук зав'язав їй очі і "відвіз у невідомому напрямку".

" Їхали ми недовго, але всередині був приємний хвилюючий мандраж...І тут...., ну що розповідати, дивіться самі на відео! Запам'ятаю цей день! Дякую тобі @vova_ostapchuk за те, що виконуєш мої мрії і даруєш казку! Хотіла з цією радістю побути сама, але від наших ЗМІ нічого не приховати😊 🌸)))! Так що "щастя любить тишу" - Це всього лише статус в ВК", - зізнається дівчина.

Під пафосним відео, де він дарує автомобіль, залишив короткий коментар і сам Володимир.

"Люблю", - зворушливо написав Остапчук під відео.

Фанати прийшли в захват від такого щедрого подарунка хлопця і залишили безліч теплих слів в коментарях.

"клас😍 ви чудова, і заслуговуєте тільки кращого!!!", "Ви чудова, справді заслуговуєте цього в вітаю !!!", "Вітаю 😍 клас, Христина! Нехай чарівництва 💫 💫 💫 примножується ще більше у Вашому житті"," wow😍"," клас 😍 😍 теж таку хочу", " крістінаааа, Суперрр!)) вітаю", " Крутий подарунок, для супер дівчини! Вітаю Вас Христина!", "Афигеть", "Клас!! А juke де тепер", "Ух ти ,клас,вітаю Вас❤️❤️❤️❤️Ви умнічка ,я за вас рада", "Вова молодець❤️❤️❤️❤️ поважаю", - пишуть шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Остапчук отримав народну раду щодо нової пасії.

Як повідомляв Знай. ua, подруга Остапчука Христина Гірник влаштувала сяючий дівич-вечір з танцями і розмовами про секс.

Також Знай. ua писав, що Остапчук накинувся на дітище Зеленського, "Квартал 95" став примітивним.