Голлівудська актриса Ембер Херд влаштувала собі повноцінний відпочинок після гучних судових розбірок з Джонні Деппом та відправилась до Стамбулу. Однак, зірка спромоглась і там втрапити у скандал.

Читайте Знай в Google News!

Херд і Депп досі з'ясовують стосунки в суді: актор намагається всіма силами вигородити себе і довести, що спекотна білявка оббрехала його, звинувативши в домашньому насильстві. На думку Джонні Деппа, жертвою в цій історії був саме він.

Щоб прийтидо тями після переживань Ембер вирушила до Туреччини. Зірка Голлівуду подорожує по Стамбулу, насолоджуючись місцевими красотами. Нещодавно актриса відвідала і місцеву мечеть, вибравши для цього візиту не зовсім відповідний образ, за що і поплатилась.

Ембер Херд прийшла до мечеті в кремовій сукні в білизняному стилі, під якою не було спіднього.

Однак Ембер все ж віддала дань місцевій традиції і одягла яскраву шовкову хустку на голову.

Актриса виклала фото в Instagram, на якому постала з покритою головою, і написала:

"Провела день, блукаючи по чарівним мечетям Стамбула, хіба можна не закохатися в це чудове місто..."

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Користувачів мережі розлютив образ Ембер, адже вони розгледіли відсутність спібнього на ній і побачили в цьому прояв неповаги до мусульманських звичаїв. Актрису на всі лади розкритикувал.

Не дивлячись на те, що зірка закрила коментарі на своїй сторінці в Instagram, користувачі висказалися щодо її вбрання вже в іншій мережі – у Twitter. Акторку звинуватили в занадто відвертому, як для відвідування мечеті, образі: глибоке декольте, оголена шия, ключиці та неприбране волосся.

"Ембер Херд не поважає ні релігію, ні расу, як ми вже не раз бачили. Опублікувала це фото під час екскурсії по мечеті. Використовує хіджаб в якості модного аксесуара. Видно волосся, шию, видно, що вона без ліфчика";
"Вона така несправжня. Занадто старається";
"На релігійній території показувати свої груди ... Ну наділу шарф на голову, а ліфчик? Позерство", - обурюються фоловери в мережі.

Ембер Херд вирішила відповісти в Twitter всім незадоволеним і пояснити свою позицію.

"Мечеті - це реальні місця. Точно так же, як музеї і церкви. Так само, як і хустки на голову, які іноді потрібні для відвідування. На цьому таємниця розкрита"», - саркастично зауважила зірка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ембер Херд під носом у Деппа крутила роман з Илоном Маском

Як повідомляв портал Знай.ua, Джонні Депп і Ембер Херд обмінялися "люб'язностями" в суді

Також Знай.ua писав, Джонні Депп згадав дивну витівку Ембер Херд перед розлученням.