Завершальний 15 сезон популярного серіалу про братів Вінчестерів "Надприродне" почався на каналі The CW ще в жовтні минулого року. Але його показ зупинили в березні 2020-го через пандемію коронавірусної інфекції, яка не дала можливість завершити зйомки останніх серій.

Читайте Знай в Google News!

Так, нещодавно стало відомо, що 17-го серпня телеканал оголосив про дату фінальних епізодів серіалу.

Останні сім серій "Надприродного" почнуть показувати 8 жовтня, а фінальний епізод з'явиться 19-го листопада цього року.

Надприродне, кадр з серіалу
Надприродне, кадр з серіалу

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

До речі, перед тим, як глядачі зможуть побачити фінал, на каналі вийде документальний фільм про "Надприродне" під назвою "Довга дорога додому".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що "Квартал 95 "приступив до зйомок одного з найбільш очікуваних проектів року – другого сезону серіалу "папік", в якому головні ролі зіграли Станіслав Боклан та Дарина Петрожицька.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям покажуть детективний трилер "Принцип задоволення". Режисером фільму став поляк Даріуш Яблонський, у головних ролях з українського боку – Сергій Стрельников, Наталія Васько, Дарина Плахтій, Станіслав Боклан.

Також портал Знай.uа писав, що телеканал "Україна" назвав дату довгоочікуваної прем'єри нового сезону серіалу "Виходьте без дзвінка".