Міккі Рурк - один з найвідоміших акторів у світі. Рурк прославився на весь світ участю у фільмах" Дев'ять з половиною тижнів"," Дика орхідея","Рестлер". Акторові скоро виповниться 68 років, і настав час подумати про заповіт. Одне з найцікавіших положень документа-місце, де попросив поховати його Міккі Рурк. Похорони відбудуться ... в Україні!

Міккі Рурк попросив, щоб його поховали в селі Загоринці, Хмельницької області. Це прохання могло б здатися дивовижною, проте Рурк пояснив, чому він бажає бути похованим саме в цьому місці. У Міккі Рурка є помічник, який родом з України, і звуть його Дмитро Корнійчук. Актор заявив, що він бував на батьківщині Корнійчука, і приїхав безпосередньо в Загоринці, де живуть родичі Дмитра. Там і донині живе бабуся Корнійчука, там же похований його дідусь.

Рурк заявив, що не хоче бути похованим у США, а в Україні йому дуже сподобалося. Тому він сподівається, що його остання воля буде виконана, і поховають його саме в Хмельницькій області.
Однак прямо зараз Рурк живе і живе. І навіть будує плани на найближче майбутнє. Зокрема, Міккі планує знятися в одному фільмі (Назва поки невідома), а також закінчити сценарій своєї нової картини. Крім того, він має намір купити будинок в Нью-Йорку.

Нагадавши, Міккі Рурк бажає спочити на українській землі біля чужого дідуся.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка Голлівуду Міккі Рурк понівечив обличчя до невпізнання.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Ломаченко зустрівся з Міккі Рурком.