Юлія Панкова, ведуча програми "Ревізор" на Новому каналі, перевірила найвідоміший хостел у Харкові і була шокована знахідками.

Всі подробиці - в свіжому спецвипуску програма.

Два вокзали і центр міста в пішій доступності. "Хостел 11" розташувався в Харкові мало не на найвигіднішому місці. Гості закладу залишають про нього виключно позитивні відгуки. Юлія Панкова вирушила перевіряти, чи насправді хостел заслуговує таких похвал.

"Мене привітно зустріла адміністратор Інна. Вона і провела в номер, де оселилися наші таємні відвідувачі. Його я і перевірила. Постільна білизна та наматрацники-чисті. Всі поверхні - в бездоганному стані. У ванній кімнаті кахель сяяв " - каже телезірка.

"На кухні гості можуть користуватися посудом і технікою. А ще тут безкоштовні чай і цукор. Словом, власники хостелу піклуються про своїх відвідувачів. Все ідеально, крім встановлених камер в номерах загального користування".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Скріншот: Новий канал

"Мене цей факт дуже збентежив, - зізнається ведуча. - Власник запевнив, що поставив їх не
заради "Підглядання", а для безпеки гостей. За його словами, було виявлено кілька
крадіжок особистих речей відвідувачів. Саме після цього він встановив відеоспостереження". Відповідно до статті 307 Цивільного кодексу України, відеоспостереження можливе
тільки за наявності згоди особи. На жаль, в хостелі відвідувачам про камери не повідомляють.

Оскільки власник пообезал Юлі, що виправить ситуацію, "Хостел 11" тепер може похвалитися не тільки ідеальною чистотою, але і нагородою від "Ревізора" - всім знайомою табличкою.

Нагадаємо, раніше халатик зрадницьки оголив декольте власниці самого пишного бюста України.

Як повідомляв портал "Знай.иа", Потап з "какашкою" на голові повеселив українців: "замість німба".

Також "Знай.иа" писав, що "Прощення Єфремову не буде ніколи": сім'я Захарова оцінила його життя на один рубль.