Українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і будує кар'єру в Росії, днями представила фанатам кліп на пісню "Твоей любимой". У ньому вперше у своєму житті взяла участь дочка артистки 9-річна Софія.

Читайте Знай в Google News!

Ані Лорак в інтерв'ю для російських ЗМІ розповіла про кліп, материнство і виховання.

Дочка стала героїнею нового кліпу, але при цьому раніше довгий час Лорак приховувала свою спадкоємицю від зайвих очей. Тепер же їй не страшно показати її своїй величезній армії шанувальників.

Ані Лорак, instagram.com/anilorak
Ані Лорак, instagram.com/anilorak

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Скажу вам по секрету, вийшло так, що вона сама попросила мене зняти її в кліпі, коли почула подробиці сюжету. Зараз, в епоху Інтернету і соціальних мереж, діти розвиваються дуже швидко. Як і кожній дитині, їй хочеться показати себе. Участь у кліпі "твоєї коханої" - свого роду її самовираження. Софія-творча натура, сама про себе говорить:"Я — актриса"! Вона така по життю, це проявляється в характері, поведінці, настрої. Я не йду проти природи дитини: навпаки, намагаюся допомогти їй. І тут, що називається, збіглося", - стверджує Лорак.

Ані Лорак, instagram.com/anilorak
Ані Лорак, instagram.com/anilorak

Артистка чесно зізналася, чи думає вона про народження сина або дочки, щоб подарувати Софії братика або сестричку.

"На все воля Божа. Я сама росла в багатодітній родині і дуже любила своїх братів. Мабуть, це передалося і Софії. Вона завжди отримує величезне задоволення, коли до нас приїжджає її двоюрідний брат. Дочка з самого народження хотіла мати братика. Але, як то кажуть, людина припускає, а Бог має", - каже артистка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ані Лорак з красунею-донькою здивували екстремальними розвагами у воді.

Як повідомляв Знай. ua, пружні груди Ані Лорак ледь не вистрибнули з топа в розпал зйомок.

Також Знай. ua писав, що Ані Лорак презентувала кліп "Твоей любимой", де знялася маленька дочка від Мурата.