Олена-Христина Лебідь-одна з найвідоміших українських телеведучих. Однак вона відома не тільки завдяки телебаченню, а й завдяки своїй блогерській діяльності.

Читайте Знай в Google News!

Наречена Павла Розенко часто ділиться з сотнями тисяч шанувальників частинкою свого особистого і професійного життя. Цього разу вона вирішила показати свій перший робочий день після відпочинку на морі і зізналася, чим насправді займалася замість того, щоб працювати.

"Перший робочий день після відпустки ️ ️ ️ - це до обіду дивитися фотки засмаглих ніг, креветок, заходів і підкатів 🙈 🙈 🙈" гей, дівчинці, такий гарний ніг, хочеш мій люля-кебаб?",- жартує Лебідь.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Шанувальники оцінили не тільки іскрометний гумор ведучої, а й відзначили її красу. Крім того, фанати зізналися, що з нетерпінням чекають новий сезон "аферистів в сітях " і висловили надію на те, що зйомки випусків вже почалися.

"Оо, ви вже знімайте новий сезон "Аферисти в сітях"?) ", "А люля-кебаб сочн?", "Гарного дня! 🥰❤ і легкої роботи", " Юхуу! 😘 🔥 ❤ ️ Оле приветик🤗", "красуні"," люля-кебаб, Весела назва"," суперська"," ви такі класні"," ей, девюшкъ, хочш май смачний люлее"," ви такі класні", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, напівроздягнена наречена Розенко пропонує пограти її "м'ячиком" на пляжі.

Як повідомляв Знай. ua, подруга нареченої Розенко безсоромно зробила це в кадрі.

Також Знай. ua писав, що напівгола Лебідь вивалялася в піску і поцілувалася з собакою.