Відомий український комедійний актор Юрій Ткач, який знявся в декількох ситкомах, був тренером "Ліги сміху", а також грає на сцені у складі студії "Квартал 95" часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, цього разу комік показав у соцмережі веселе фото зі своєю дружиною Вікторією, а в підписі до нього привітав кохану з днем народження.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку, гуморна парочка відображена в цікавих образах. Вікторія ніби вирішила придушити чоловіка - вона стиснула його обличчя у своїх долонях. При цьому вони обидва дивляться в камеру, Юрій з особливо виряченими очима, підігруючи дружині. Видно, що на ньому чорна футболка з яскравим принтом, а Вікторія одягнена в темну блузку в білий горошок. У підписі до кадру Юрій Ткач жартівливо написав: "З Днем Народження, моє сонечко. Люблю тебе, Вікусик". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію артиста, засинаючи його компліментами і приєднуючись до привітань дружини коміка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадавши, Юрій Ткач з "Кварталу 95" дав волю фантазії разом з "крихтою Ліззі".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Юрій Ткач з "Кварталу 95" показав, що буде, якщо засунути у вуха петарди.

Також портал "Знай.ua" писав, що Дорофєєва навчила Ткача з "Кварталу 95" спокусливо рухати тілом.