Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. Цього разу зіркова красуня опублікувала в мережі миле ранкове фото, на якому позує в цікавому образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Настя з'явилася в цікавому образі, вона відображена, мабуть, у себе вдома. На ній вузькі білосніжні шорти і світла квітчаста блузка, це вбрання красиво підкреслив апетитні форми зірки. Її пишні кучері розпущені і красиво укладені, а на її обличчі яскравий макіяж. у підписі до кадру Каменських написала: "Самого доброго ранку вам. Прямо зараз закрийте очі і уявіть яким буде ваш день. Нехай у ваших думках він буде цікавим і продуктивним. Уявіть багато посмішок, обіймів з рідними, любові і нових вражень! Внутрішній світ пов'язаний із зовнішнім і наші думки здатні впливати на нашу реальність. Тому налаштуйтеся на класний день, і він стане таким!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.