Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі в серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала незвичайне фото, на якому позує, мабуть у себе вдома, а в підписі до нього поділилася важливим досягненням.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Христина з'явилася в модному рожевому костюмі, який красиво підкреслив витончену фігурку, а Свій образ доповнила стильними сріблястими туфельками. У підписі до кадру Асмус написала: "Цього року я увійшла до складу журі кінофестивалю "коротше" (!) разом з режисером Климом Шипенко @klim_shipenko, актором Андрієм Смоляковим @andrey_smolyakov_official_ та журналістом Андрієм Колесніковим @kolesnikov_rp. Голова журі-продюсер Ігор Толстунов. Фестиваль вперше проходить онлайн на Кінопошук HD - конкурсна та позаконкурсні програми вже доступні на сайті в спеціальному брендованому розділі «коротше 2020»".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.