Відомий український продюсер, а також з недавнього часу чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко, часто балує шанувальників новими фото свого життя в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість запустив танцювальний челендж в популярному додатку TikTok на його свіжий трек "Сhicabamboni", в якому вже встигли взяти участь багато зірок українського і російського шоу-бізнесу.

Так, артист був неймовірно здивований, коли в челленджі станцювала точна копія співачки Наді Дорофєєвої, схожа на красуню, немов дві краплі води. Виявилося, що дівчину звуть Вікторія, вона з Москви і про подібність чує не вперше. У Вікторії навіть набиті троянди на лівій руці, в тому ж місці, що і у Наді, не кажучи вже про стиль - аксесуари, макіяж, зачіски і одяг не особливо відрізняються від вбрань Дорофєєвої. Виглядає це цікаво або моторошно - вирішувати вам.

Наааааадя????? Дорофєєва?????

Фолловери не пройшли повз, а сама Надя зізналася, що це "Жесть": "ось і новий бізнес )), можна одночасно кілька концертів проводити😂 😂 😂 😂 😂"," як схожі"," дуже схожа"," а реально схожа😦 😯 😯 😻", " не зрозуміла 😮 😮 так то не Надя була??????🤷 ♀ ️ ", "Нова солістка время и Стекло".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Каменських в піжамі показала, як розважається з найкращою подружкою.

Як повідомляв портал Знай.uа, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.