Український телеведучий Володимир Остапчук не так давно пройшов через скандальне розлучення з Оленою Войченко, а вже знову захотів поєднати себе шлюбом зі своєю новою пасією. Так, на першу річницю стосунків з нотаріусом Христиною Горняк зірка телеекранів наважився зробити жінці пропозицію.

Читайте Знай в Google News!

Фото і відео цих подій виклав у соціальній мережі Instagram сам Остапчук. Матеріали доступні поки що лише у тимчасовому розділі "Сторіз".

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

На кадрах можна побачити, що пара пливе на яхті Босфором. На човні можна побачити й цілу знімальну групу фотографів і відеооператорів.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Сама Горняк на пропозицію відповіла "Так" і одягла розкішну каблучку Tiffani&Co.

Це далеко не єдиний подарунок, яким Остапчук відзначив річницю стосунків. Буквально за декілька днів до цього він подарував своїй коханій автомобіль, про що написала сама жінка на своїй сторінці в соціальні мережі Instagram.

Володимир Остапчук, який нещодавно розлучився з дружиною після 12 років шлюбу, опинився у центрі уваги ЗМІ через скандальні подробиці розриву стосунків. Колишня дружина звинуватила телеведучого у численних зрадах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Ми - пара і це кохання", - Володимир Остапчук зізнався, чому вирішив розсекретити нову дівчину.

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Остапчук трепетно привітав красуню-доньку дитячими архівами: "Сумую за щічками".