Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом заспівала на одній зі станцій київського метро. Під час виступу прозвучали її одні з найпопулярніших хітів: "здатися ти завжди встигнеш", "Ніченька", "Вище хмар" та інші.

Відповідне відео опублікували в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

"Тіна Кароль несподівано заспівала у київському метро. Співачка @tina_karol виконала попурі зі своїх найвідоміших хітів для киян і гостей міста. Це дійство було частиною святкового шоу " з Днем народження, Україно!"до Дня Незалежності", - сказано в повідомленні.

Відомо, що зйомки до Дня Незалежності України відбулися на станції метро "Дорогожичі". Саме 24 серпня глядачі зможуть побачити телеверсію перформансу українських зірок на різних локаціях Києва.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що 35-річна співачка з'явилася в розкішному довгому вбранні від британського дизайнера David Кома. У сукні верх сріблястого кольору і напівпрозора рожева спідниця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Тіна Кароль без макіяжу здивувала рукою загадкового незнайомця.

Як повідомляв Знай. ua, у мережі показали спокусливі "інтонації" Тіни Кароль.

Також Знай. ua писав, що Тіна Кароль грайливо приспустила тонкий халатик.