Після низки скандалів королева шансону Любов Успенська відреклася від власної дитини. В результаті Тетяна Плаксіна втекла від матері і живе з батьком в США, де пробує себе в ролі вільного художника.

Читайте Знай в Google News!

Однак зараз відносини співачки з рідною донькою Тетяною Плаксіною вийшли на новий рівень. Тетяна намагається повернути прихильність матері і часто зізнається їй у любові через Instagram. Щобільше, дівчина підкреслює, що своєю красою вона цілком зобов'язана своїй мамі.

Любов Успенська, фото: instagram.com/pacha_tati
Любов Успенська, фото: instagram.com/pacha_tati

На доказ тому Плаксіна опублікувала знімок Успенської, зроблений в гримерці перед концертом. Виконавиця стоїть у "пристрасній" позі, обхопивши руками голову і заплющивши очі. А через світло-фіолетову іскристу мінісукню з глибоким декольте чітко просвічуються груди співачки.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Я отримала це від моєї мами", - прокоментувала відвертий кадр Плаксіна.

Нещодавно дівчина опублікувала фото з лікарняного ліжка з перев'язаною після перелому щелепою. Однак, виявилося, що знімок було зроблено у вересні 2018 року після падіння з велосипеда на Коста-Ріці. Крім перелому Плаксина тоді втратила сім передніх зубів і перенесла шість операцій з відновлення кістки.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Даша Астаф'єва розбурхала фантазію спокусливим образом: "Якби я була костюмом..."

Як повідомляв портал Знай.uа, Лоліта повідомила, що знаходиться в передінфарктному стані: "Відчуваю себе..."

Також портал Знай.uа писав, що Мейхер показала таке, від чого перехоплює дух: "Відчуваю себе..." Прихильники Надії Мейхер були зворушені чуттєвим фото співачки.