Відома співачка, народна артистка України Ірина Білик, яка нещодавно відсвяткувала 30-річчя на українській естраді, активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Виконавиця пісні "Мовчати" регулярно ділиться з шанувальниками новими фотографіями та відео з особистого життя.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 50-річна знаменитість опублікувала зворушливі чорно-білі кадри зі своїми синами – Глібом і Табризом. Хлопчики позують на величезних крутих мотоциклах у магазині одягу.

Ірина написала, що в цій компанії явно не вистачає маленького братика або сестрички. Можливо, таким чином артистка натякає на свою третю вагітність від третього чоловіка Алана Ахмадова, з яким вона живе в щасливому шлюбі вже шостий рік.

" як ви думаєте, кого не вистачає в цій компанії - маленького братика👦 або сестрички👧?" - запитала у підписників співачка.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ірина Білик виставила яскраві кадри з виступу на морському вокзалі Одеси 8 серпня, де вийшла на сцену та виконала свої найкращі хіти.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Білик запалила в компанії красенів, навіть чоловік не перешкода: "Море задоволення".

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Білик поділилася з українцями наболілим, таке переживає кожна жінка.