30-річна екс-ведуча "Орла і Решки" і дружина співака Влада Топалова Регіна Тодоренко зараз живе в Росії разом з чоловіком і дворічним сином Майклом. Щоб не губитися з виду своїх шанувальників і не занудьгувати в декреті геть, Регіна активно веде власний блог в Instagram і бере участь у всіляких шоу і проектів. Так, нещодавно Регіна взяла участь в YouTube-шоу "Блеф" разом з блогером Kyivstoner.

За правилами проекту учасники розповідають один одному кумедні історії, правдивість, яких їм належить вгадати. Телеведуча скромністю не відзначилася-вона відверто розповідала про багато таких речей, про які не розповідають навіть близьким подругам. Наприклад, зі скількома іноземцями вона мала інтим у своїх поїздках, як умовляла медсестер поставити їй клізму перед пологами, щоб не шокувати Топалова (він був присутній на пологах). А ще Тодоренко розповіла, що її першим чоловіком став ... банан!

“Це за індіанськими традиціями — - пояснила теледіва. - Моє число випало на несприятливу дату, якби я не вийшла заміж за банан, то потім подальші шлюби були б у мене неуспішні. Щоб позбутися цього кармічного вузла, я вийшла заміж за банан". І на довершення цієї прекрасної історії, Тодоренко засунула собі в рот банан і спокусливо його облизала. Витримці Київстонера залишилося тільки позаздрити. Але фантазій, бідолаха, мабуть набрався на тижні і місяці вперед.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші і техніку.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.иа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.