Відомий український комік і актор Юрій Ткач відомий масовому глядачеві ролями в ситкомах "Країна У" і "Одного разу під Полтавою", з якими він пов'язаний з 2013 року. Починав свою гумористичну діяльність ще з Організування команди КВК "Збірна Дніпропетровська", капітаном якої виступає теж всесвітньо відомий український комік і шоумен Ігор Ласточкін.

Читайте Знай в Google News!

У соціальній мережі Instagram досить часто радує шанувальників фотографіями і відео як зі зйомок, так і з особистого сімейного архіву. Зараз же Юрій Ткач в черговий раз приміряв на собі образ жінки і на кілька секунд перевтілився в Тіну Кароль з її ж кліпу на пісню "Вабити", яка вийшла 11 місяців тому.

За допомогою захоплення міміки йому вдалося підставити своє обличчя на невеликий фрагмент з відео, що дуже сильно насмішило і самого Юрія Ткача, і його шанувальників, які описують дикий захват від побаченого. "Юрій, ви чарівні!!!", "О Боже, як же це смішно"," Так по симпатичніше буде)", — описують вони в коментарях.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль спустилася в метро до простих українців: все заради незалежності. Під час виступу прозвучали її одні з найпопулярніших хітів: "Здатися ти завжди встигнеш", "Ніченька", "Вище хмар" та інші.

Як повідомляв "Знай.ua", не такі вже й корисні, - Настя Каменських видала, як є фрукти і ягоди, щоб не товстіти.

Знай.ua писав, що Дантес відверто розповів про романи до Дорофєєвої: "Тіло перетворювалося на Опосума"