Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість після розставання з мамою його двох дітей Оленою Войченко недовго був холостяком - всього кілька місяців тому він представив аудиторії нову кохану Христину Горняк, а 19 серпня зробив дівчині пропозицію руки і серця на яхті в Стамбулі, презентувавши обручку з діамантами від Tiffany & Co. Христина, звичайно ж, погодилася.

Варто відзначити, що кохані познайомилася ще влітку на весіллі в Італії, де Володимир був ведучим, а сама Христина - подружкою нареченої. Шоумен запевняв численних шанувальників, що поки не збирається одружуватися і його розлучення відбулося зовсім не через інших жінок, проте пропозицію 19 серпня о 19:00 вирішив зробити не просто так - рік тому він зустрів Христину саме в цей день, ще будучи офіційно одружений на Олені Войченко.

Втім, не всі фанати почали бажати парі довгих спільних років життя, відзначаючи, що Володимир і розлучився, і одружився в один рік, а фотосесія під час пропозиції руки і серця виглядає "показушною". Шоумену така реакція зовсім не сподобалася, тому він вирішив вступити в перепалку з людьми, чию думку не розділив.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

В одному з коментарів Остапчук не вперше почав ображати колишню дружину Олену, видаючи все за їдкий жарт. Хоч Войченко ніяк не коментувала майбутнє весілля чоловіка, той все одно попросив жінку "залишити його в спокої і жити своїм життям", а ще поскаржився, що діти вирушили з мамою на літні канікули до бабусь в Умань, проте самому шоумену незручно їздити по 500 кілометрів, щоб відвідувати їх. У нових Сторіс, які виставляє сама Войченко, видно, що весь свій час вона проводить з сином і донькою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і" Танців з зірками " не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.