Анна Трінчер - популярна українська співачка, юна зірка Instagram і TikTok, акторка молодіжного серіалу "Школа".

Виконавиця хітів "Короче, понятно" та "Малиновые волосы" в червні заселилася в перший український дім тіктокерів Top Team House. Практично все літо Аня і її співмешканці живуть у великому заміському будинку, знімають ролики для соцмереж, тусять і щосили веселяться. До юних блогерів в гості приїжджають і українські зірки: Maruv, Макс Барських, Наташа Могилевська, Серьога, Артем Пивоваров, Саша з гурту Kazka, Потап, Настя Каменських та інші.

Знай.uа поспілкувався з Анною Трінчер про переваги життя з тіктокерами, про те, за що вона їх любить і що про них думає. Також ми поговорили про її нову роль у кіно, нелюбов до спорту і період закоханості.

Анна Трінчер та інші учасники Top Team House
Анна Трінчер та інші учасники Top Team House

Аню, які позитивні і негативні сторони життя в домі тіктокерів?

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Наш Top Team House - це велике об'єднання талановитих, творчих людей, які зібралися в одному місці, щоб творити. Це постійний рух, потік енергії та креативу. Круто розділяти з такими ж, як ти, свій простір, і створювати контент.

В цілому, життя в домі дуже цікаве і захоплююче. Звичайно ж, є і мінуси. Зазвичай це постійно брудний посуд і "невеликий безлад".

@top_team_housee

В какой комнате бы жил ты? 1-детская, 2-белая, 3- коричневая, 4- диван. Пиши👇🏻 @annatrincher @klymtok @aleksakzm @jagr.mlb @voloshyn_official

♬ оригинальный звук - top_team_housee

За які риси характеру ти любиш своїх домочадців?

За їхню індивідуальність! У цьому вони і прекрасні. За те, що кожен реагує на різні ситуації по-своєму, генерує думки по-своєму, але ми всі разом.

Олег - яскравий, харизматичний, абсолютно без комплексів і зажимів. Це людина-свято.

Алекса - більш стримана, дівчина з холодним характером.

Єгор - простий безтурботний підліток. Дивлячись на нього, хочеться забути всі свої питання і проблеми і просто кайфувати.

Женя - педант. Для нього важлива ідеальність, в той же час він досить спокійний і холоднокровний.

Саша - цілеспрямований трудяга, 24/7 він знімає, монтує і це приносить свої результати. Це дуже мотивує. А до всього іншого він шалено добрий.

Льоша - веселун. Поруч з ним відчувається легкість і розслабленість.

Ірка - моя близька подруга, до того ж колега по серіалу. Про неї можу говорити годинами. Але все, що вам потрібно знати - це те, що вона шалено світла і наївна людина. Люблю її за це.

Настюша наше малятко. Їй всього 15 років, але встигла вже багато в чому досягти успіху. Шалено добра і дуже красива дівчинка.

І наш менеджер Ванесса. Теж моя близька подруга, буває часом суворою і дуже ласкавою одночасно. У будь-який момент підтримає і буде поруч. На неї точно можна покластися.

@top_team_housee

У нашей @annatrincher премьера трека «МАЛИНОВЫЕ ВОЛОСЫ» ПРИСОЕДИНЯЙСЯ к нашему челленджу #малиновыеволосы и поддерживай Анечку! #topteamhouse

♬ Малиновые волосы - Анна Тринчер

Як ви запрошуєте в гості зірок? Чи доводиться їх вмовляти?

Ніколи нікого не доводиться вмовляти. Артисти до нас самі із задоволенням приїжджають і перший час ходять з великими очима, бо для них це все в новинку. Їх цей процес дуже забавляє, а нам в кайф знімати з ними контент.

Хто з вас нагаласливіший, найбільш веселий, скиглій, красивий, розумний, нервовий, велелюбний і строгий?

Шумний - Олег

Веселий - Льоша

Скигліїв у нас немає!

Звичайно ж, найкрасивіша я (посміхається)

Найрозумніша - Алекса

Найнервовіша - Ванесса

Найбільш велелюбні Олег і Іра

І сувора - Ванесса

@top_team_housee

#topteamhouse #chicabamboni @potapreal 🤪

♬ Chica Bamboni - MOZGI

Чи читаєш ти, що пишуть про тебе в ЗМІ, і що може обурити тебе?

Звичайно, читаю і переглядаю все! До негативу я давно вже ставлюся холоднокровно. Я розумію, що я не $100, щоб всім подобатися, і це нормально. Можете мене любити, можете ненавидіти, головне - не будьте до мене байдужими.

Чи побачать шанувальники тебе знову в якомусь серіалі або новому фільмі?

Так! Зовсім недавно я знялася у невеликій ролі у фільмі, але моя сцена була просто розкішна! Реквізит, антураж, атмосфера! Мій нереально красивий образ. Я була в ролі циганки. І, до слова, виявилося, що мені дуже йде ця роль! А так, в цілому, старанно працюю над своєю вокальною кар'єрою, для мене це в пріоритеті.

Ти на ПП (правильному харчуванні). Які виробила звички? Що ти ніколи не з'їси, і не порадиш дівчатам?

Дівчатка, хочете мати гарне тіло - скажіть "до побачення" солодкому. Як би банально це не звучало, але це так! Харчування - наше все. Любіть свій організм і не пхайте в нього що попало. Жирне, солодке - без розбору... Від цього страждає ще й ваша шкіра! Побільше ходіть. Ходьба повинна стати вашим невід'ємним процесом. Особливо якщо ви такий же не любитель залу. Ось спорт для мене це каторга, не моє. Тому намагаюся компенсувати харчуванням і ходьбою.

Якби не блогерство, спів, акторська стезя, то ким хотіла б працювати? Ось уяви: ти вранці збираєшся на роботу, їдеш... куди?

Ніколи і ні за що! Ніякого офісу, ніякої роботи на "дядю" і підпорядкування. Це явно не моє. Я б відкрила своє рекламне агентство і продавала рекламу брендам від блогерів. Створювала креатив, стверджувала і підбирала варіанти. Загалом, якийсь творчий бізнес.

Анна Трінчер та інші учасники Top Team House
Анна Трінчер та інші учасники Top Team House

Що для тебе означає закохатися?

Ой... я вже й не згадаю (сумно посміхається). Це явно щось приємне, що в підсумку завершується не дуже приємно.

Закоханість - це постійні думки про людину, прагнення бути з нею. Можу порівняти це з юнацьким максималізмом - хочеш все на світі і швидше, але як себе вести - незрозуміло.

Чи є хлопець, який тобі дуже подобається, але ти соромишся йому в цьому зізнатися, а він не робить перші кроки? В цілому, які кроки ти очікуєш від потенційного коханого?

Однозначно перші кроки і залицяння повинен робити тільки чоловік! Мене так виховали, не знаю як у інших. Але для мене неприйнятно першою зізнаватися в своїх почуттях. У мене такого не було і, сподіваюся, не буде.

Від чоловіка чекаю уваги, бажання і прагнення. Приємно, коли чоловік розставляє пріоритети на твою користь, робить вчинки і головне - відповідає за свої слова. Коли поруч з ним ти, як за кам'яною стіною, маленька беззахисна дівчина.

Анна Трінчер, фото з архіву співачки
Анна Трінчер, фото з архіву співачки

Що зараз приносить тобі радість в житті?

Моє оточення, моя сім'я. Це моє задоволення і моя гордість. У мене був недавно день народження, на який я запросила всіх своїх друзів. У якийсь момент, в самому розпалі вечірки, я озирнулася навколо і зрозуміла, наскільки дивовижні і прекрасні люди мене оточують!

Ну і звичайно ж, моя робота: музика, написання пісень, акторство, зйомки... Намагаюся кайфувати від усього!

Анна Трінчер і Богдан Осадчук (ексбойфренд)
Анна Трінчер і Богдан Осадчук (ексбойфренд)

Нагадаємо, раніше Анна Трінер відверто розповіла про своє розставання з Богданом Осадчуком.

Також Знай.uа писав, що Настя Каменських побувала в гостях в домі тіктокерів.