Відома українська співачка, актриса студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість нарешті наважилась розкрити їх з чоловіком Романом Дудою головний секрет - виявляється, зіркова красуня довгий час дуже вдало приховувала вагітність. 1 травня парочка вперше стали батьками - на світ з'явився маленький хлопчик на ім'я Ваня.

Молода мама вирішила не засиджуватися в декреті-красуня як і раніше відвідує репетиції "жіночого кварталу", бере участь в різних зйомках, виступах, шоу. А нещодавно Віра виставила романтичне селфі з чоловіком, позуючи на тлі одного зі столичних закладів і ніжно притискаючись щокою до коханого. Так, артистка зізналася, що обожнює носити сорочки Романа, примірявши одну з них - білосніжну і лляну.

ми обидва любителі ромкіних сорочок;)))

Фолловери залишилися в захваті і засипали парочку компліментами: "дуже красиві 🤩", " які ви у мене красиві💜", " Вы дуууууже гарна пара💙 🎈 🌸", " ви такі класні! 😍 😍 😍 всіх Вам благ і любові!❤️❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.