Відома українська співачка, актриса студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість нарешті наважилась розкрити їх з чоловіком Романом Дудою головний секрет - виявляється, зіркова красуня довгий час дуже вдало приховувала вагітність. 1 травня парочка вперше стали батьками - на світ з'явився маленький хлопчик на ім'я Ваня.

Молода мама вирішила не засиджуватися в декреті - красуня як і раніше відвідує репетиції "Жіночого кварталу", приймає участь у різних зйомках, виступах, шоу. А нещодавно Віра стала героїнею фотосесії, примірявши пікантне боді чорного кольору з глибоким декольте і стильний жакет з бахромою, всипаний паєтками. Так, виконавиця описала своє вбрання, як "fashion образ тореадора" від популярного українського дизайнера, засвітивши при цьому розкішну струнку фігуру.

Fashion образ тореадора ❤️ 100% ексклюзив. готуємося до осінніх концертів. Як вам? По-моєму, розкішно;)))

Фолловери залишилися в захваті: "Мій улюблений образ! Вєруся , це хана 🖤🖤🖤", "Омг😍", "Який кайф!!!", "Мадонна!", "Ви дуже талановиті! У Вас божевільної краси Голос!!! Удачі Вам і фарту!", "Яка бомба 💣 🔥😍", "OMG !!! Цееее ВАУУУУУ 😍😍😍", "Віра, цей образ Вам так личить!", "Боже-Боже!😍", "Неймовірна! ❤️", "🔥🔥🔥🔥🔥це вау !".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще