Відома українська співачка, акторка студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість нарешті наважилась розкрити їх з чоловіком Романом Дудою головний секрет - виявляється, зіркова красуня довгий час дуже вдало приховувала вагітність. 1 травня парочка вперше стали батьками - на світ з'явився маленький хлопчик на ім'я Ваня.

А нещодавно найкраща подруга і колега з "Жіночого кварталу" Марта Адамчук влаштувала Вірі романтичну фотосесію в честь свята Івана Купала з 6 на 7 липня, присвяченого літнього сонцестояння. Так, артистка приміряла ніжний образ Мавки, позуючи в яскраво-жовтій сукні, розшитій масивними квітами і вінку з польових трав. При цьому красуня засвітила струнку фігуру.

#иванакупала @adam.chuk 📸🤍

Фолловери залишилися в захваті: "Гарнюняяя!!!❤️🍒🍬🍒❤️", "Гарне фото 😍", "Красуня", "Красиво 😍", "Дуже красива😻", "Шалено красиве фото😍💞🌼", "Яка гарна❤️", "Краса😍😍😍".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Віра Кекелія вирішила не засиджуватися в декреті, відправившись на репетицію "Жіночого кварталу" у компанії улюблених колег. Краща подруга красуні, акторка Марта Адамчук принесла фотоапарат, роблячи для дівчат розкішні кадри, а Віра, позуючи в сукні з квітковим принтом, вийшла у Марти особливо ніжною та жіночною. Знаменитість за час вагності відростила волосся і вирішила дізнатися у шанувальників, стригтися їй чи ні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.