Соліст гурту "Звєрі" Рома Звєрь (справжнє прізвище Білик) закликав жителів Вологди, Російська Федерація, провести прибирання території набережної. Заклик музиканта люди підтримали і встигли поприбирати ще до того, як зірка прибув на інспірований ним "суботник". Тому Ромі Звєрю не лишилось нічого іншого, як дати серед натовпу імпровізований концерт. Однак невдовзі виступ було перервано співробітниками поліції.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє російське видання Super.

Рома Звєрь, на відміну від багатьох своїх співвітчизників, не поїхав цього року на закордонні курорти, а обмежився мандрівкою Золотим кільцем Росії. У Вологді він побачив дуже занедбану набережну, і тому вирішив докласти зусиль по її прибиранню. Для цього він записав відеозвернення з закликом до містян.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Але вже увечері 20 серпня, коли Роман Білик прийшов на місце зустрічі, він дізнався, що сміття вже прибрали. Тому він зіграв на гітарі і заспівав декілька популярних пісень гурту "Звєрі".

Після декількох пісень до музиканта підійшов міліціонер і нагадав, що скупчення людей заборонені у зв'язку з санітарними вимогами, спрямованими на боротьбу з пандемією коронавірусної хвороби Covid-19, насамперед — дотримання соціальної дистанції. Після цього натовп був вимушений розійтись — однак перед цим встигли послухати один з головних хітів гурту — "Районы, кварталы".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.