Олександра Кучеренко - популярна модель, телеведуча, "Міс Україна 2016", а віднедавна ще й дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова. Красуня часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram, і цей раз не став винятком. У соцмережі Саша показала миле фото в незвичайному образі зі студії своєї програми, а в підписі заінтригувала новинами зі світу спорту.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Кучеренко з'явилася в цікавому образі - на ній біле плаття в дрібний Зоряний візерунок, яке красиво підкреслило витончену фігурку. Волосся красуні акуратно укладені, а на її обличчі яскравий макіяж, вона не дивиться в камеру. У підписі до кадру Олександра написала: "Серпень – час зорепадів! І сьогодні очікується дуже потужний і видовищний – #зірковийспорт повертається в ефір каналу ICTV з новим сезоном. Встигніть сьогодні о 20: 05 загадати своє бажання! А моє вже виповнилося - мріяла скоріше повернутися до вас з новими спортивними новинами". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засинаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.