Популярна українська телеведуча і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала незвичайне фото, на якому з'явилася в кокетливій червоній сукні поруч з крутим автомобілем, а в підписі до нього оголосила конкурс, в якому можна виграти розкішний Porsche Cayenne.

Читайте Знай в Google News!

Це Porsche Cayenne, 10 iPhone і 5oo.OOO рублів стануть твоїми. Головне - прямо зараз повірити в це і виконати 2 простих умови: ⠀ просто зараз підпишись на акаунт @topbloggers.love і всі його підписки! ✅ ПРОЛАЙКАЙ всіх - адже вибирати будемо саме з лайків. Через 3 дні один з нас проведе прямий ефір, в якому вибере переможця головного призу - Porsche Cayenne (або ти зможеш забрати гроші)! І кожен день ПРЯМО з цієї хвилини ми будемо роздавати гроші і айфони за те, що ви дивитеся наші сторіс !!!! 10 iPhone і 10 переможців отримають по 50.000 рублів! Будьте уважні❗️ Хто побачить АНАНАС 🍧 у когось в наших сторіс - відразу пишіть «Штраф за АНАНАС» в Директ!!! І перший отримає 50.000 рублів на карту або iPhone!!!💰 Таких буде багато!!!😈 Але ОБОВ'ЯЗКОВО перевір підписки і ЛАЙКИ !!!!❤️ Погнали!???",- написала Тодоренко у підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.