Британська співачка і актриса Келлі Осборн змогла схуднути майже на 40 кілограмів. Знаменитість розповіла, що зверталася за допомогою до пластичних хірургів, щоб позбутися зайвої ваги.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно донька легендарного рокера Оззі Осборна в подкасті Декса Голта і Адама Келлі заявила, їй робили ін'єкції в щелепу і підборіддя, а також рукавну гастропластику.

Друзі та близькі помітили, що вона схудла. 35-річна Осборн зізналася, що довго йшла до такого результату. Два роки тому вона почала правильно харчуватися і відмовилася від алкоголю.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Келлі провели резекцію шлунка, видаливши 75-80% цього органу. Ефект після такої процедури помітний тільки, якщо постійно тренуватися і відмовитися від шкідливої їжі.

"Рукавна гастропластика – це тільки початок шляху в обраному напрямку. Про це повинен пам'ятати кожен, хто наважується лягти під ніж хірурга. Перед тим, як зробити операцію, я цілий рік готувалася до неї", - розповіла співачка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Адель, Бейонсе, Спірс, Агілера та інші: як виглядали зірки до і після схуднення.

Як повідомляв портал Знай.uа, Адель зізналася, яка книга допомогла їй схуднути на 45 кілограм.

Також портал Знай.uа писав, що Адель приміряла сукню, яку носила до свого колосального схуднення.