Скандально відомий російський політик Володимир Жириновський в прямому ефірі назвав співачку Наргиз "мавпою" і "чудовиськом", а до того ж напророкував їй смерть під парканом від усіляких хвороб.

Інцидент стався в ефірі телепередачі на каналі НТВ.

Співачка, дізнавшись про це, проконсультувалася з юристами і прийняла рішення подати в суд на лідера ЛДПР.

У соцмережах вона опублікувала свою офіційну заяву з приводу образ:

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Шановні ЗМІ, та й, власне, нешановні теж! Я звертаюся до вас з проханням звернути увагу і з граничною достовірністю і авторською (моєю) пунктуацією оголосити в медіа просторі - моя офіційна заява. Мій юрист чітко пояснив мені, що відповідно с. 1 ст. 5.61 КоАП РФ адміністративним правопорушенням визнається образа, тобто приниження честі гідності іншої особи, виражене в непристойній формі. Виходячи з цього, образа мене, що виходить з вуст пана Жириновського - є правопорушенням. Без зайвої демагогії інформую про цей факт як самого пана Жириновського, так і вас, друзі мої Наргіз Закірова

Шанувальники співачки в коментарях бажають їй домогтися справедливості, в той час як прихильники Жириновського без докорів сумління погоджуються з його висловлюванням.

Нагадаємо, раніше "Будуть дві області-Мінська і Могилевська": Жириновський посперечався на ящик пива, що Білорусь увійде до складу Росії.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Жириновський остаточно збожеволів і запропонував "випалити" Україну.

Також "Знай.uа" писав, що Жириновський похвалив "російськомовних" політиків України і закликав Зеленського взяти з них приклад.