Популярна українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом, обожнює яскраві фотосесії, результати яких частенько публікуються на її фан-сторінці "ФанТіна".

Читайте Знай в Google News!

Так, нещодавно в цьому Instagram-акаунті повідомили круту новину – Тіна Кароль разом з солісткою гурту The Hardkiss Юлією Саніною візьмуть участь у святковому концерті до Дня Незалежності.

24 серпня артистки заспівають дуетом баладу "Вільна", яка стала головним саундтреком до фільму "Віддана".

" Зустрічайте "Вільно" День Незалежності України з дуетом Юлії Саніної та Тіни Кароль! 🕊️ Вмикайте канал "1+1" о 20:30 і дивіться концерт до 15-ти річчя програми – "Світське Життя" та дочекайтеся на виступ дуету! 🔥 А після дивіться теле-прем'єру фільму – "Віддана" о 23:10, головним саундтреком якого стала пісня-маніфест – "Вільна". 🎬Не проґавте! 🙌"- йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Тіна Кароль записала спільну пісню з американським виконавцем Snoop Dogg.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль підкорила ніжністю в блейзері на голе тіло, ледь прикрилася півоніями.

Також портал Знай.uа писав, що у мережі показали спокусливі "інтонації" Тіни Кароль – ніхто не встоїть.